Građevinsko zemljište u okolici Kaštela

Građevinsko zemljište u okolici Kaštela

Kaštel | ID: 45

125,000 € / 941,812.50 Kn
1 € = 7,53450 kn

Pristupni put
Parking
Wifi internet
Struja do parcele
2 parkirna mjesta
Otvoreni pogled

Istra-Kaštel

Na prodaju građevinsko zemljište na lijepoj i mirnoj lokaciji u malom Istarskom selu na samo 2 km od Buja. Zemljište ima 720 m2 okruženo prirodom a do parcele vodi ucrtani put. Priključci za struju i vodu nalaze se u neposrednoj blizini.

Lokacija pruža mir i tišinu pa je ovo zemljište idealan za izgradnju obiteljsku kuću ili kuću za odmor, na samo par koraka od vrhunskih restorana, vinarija i agroturizma, gdje možete uživati u nekih od najboljih Istarskih delicija, poput pršuta, vina i maslinovog ulja i na samo 10 km od Umaga; grad turizma, sporta i zabave, smješten u srcu zapadne Istarske obale.

Od ostalih mjesta u blizini, preporučujemo Vam slikovite srednjovjekovne gradiće na brežuljcima u unutrašnjosti – Grožnjan i Motovun, ostatke nenaseljenog srednjovjekovnog grada Dvigrada te atraktivnu jamu Baredine.

Na samo 20 minuta vožnje nalazi se grad Poreč gdje ćete stvorit najljepše uspomene koje ćete zauvijek nositi sa sobom. Birajte između predivne morske obale, zelene unutrašnjosti Istre, bogate kulture te sporta i rekreacije.

Za više informacija, tu smo za Vas!

Pregledaj Zatvori