Kuća u Kaštelu

Kuća u Kaštelu

Kaštel | ID: 40

430,000 € / 3,239,835.00 Kn
1 € = 7,53450 kn

Bicikli
Pristupni put
Kupaonica
Kuhinja
Wifi internet
Roštilj
Bazen
Parking
Prilagođeno za invalide
TV
Klima
2 spavaće sobe
SAT TV
Struja na parceli
Voda na parceli
Namješten
Centralno grijanje
Telefon
Balkon
Terasa
Garaža
Otvoreni pogled
Pogled na more

Istra-Kaštel

U srcu Istre smještena je ova predivna kuća u Kaštelu, koja nudi izvanredan životni prostor u srcu ove čarobne regije. Istra je poznata po svojoj bogatoj povijesti, slikovitim krajolicima i ukusnoj hrani.

Kuća se nalazi na prostranom terenu od 842 m2, pružajući privatnost i miran život u okruženju netaknute prirode. Prostire se na prizemlju i prvom katu, nudeći dva odvojena stana veličine 65 m2 svaki.

Svaki stan ima prostranu spavaću sobu, kuhinju opremljenu svim potrebnim aparatima, kupaonicu i udoban dnevni boravak. Osim toga, prizemlje kuće nudi prostor za druženje u taverni i prostrano spremište.

Kuća je opremljena centralnim grijanjem, pružajući ugodnu atmosferu tijekom hladnijih mjeseci, dok klima uređaji omogućuju svježinu ljeti. Unutarnji prostor je pažljivo dizajniran s naglaskom na udobnost i funkcionalnost.

Vanjski dio kuće može se urediti prema vlastitim željama, pružajući mogućnost stvaranja idealnog okoliša prema vašem ukusu. Sa terase pruža se predivan pogled na more i Alpe, pružajući svakodnevni doživljaj ljepote prirode.

Što se tiče lokacije, Kaštel se nalazi u blizini obale, s plažama udaljenim svega 6 km. Gradovi Umag i Novigrad nude raznovrsne sadržaje, od restorana s bogatom Istarskom kuhinjom do kulturnih događanja. Također, blizina granice sa Slovenijom (udaljena samo 3 km) pruža dodatnu fleksibilnost u putovanjima.

Ova kuća u Kaštelu predstavlja savršen spoj tradicionalnog i modernog, pružajući udoban životni prostor u prekrasnom okruženju Istre.

Za više informacija, tu smo za Vas!

A+

A

Your energy class is B

B

C

D

E

F

G

H

Pregledaj Zatvori