Moderna vila u izgradnji u okolici Rovinja s projektom dizajnera Borisa Ružića

Moderna vila u izgradnji u okolici Rovinja

Rovinj okolica | ID: 36

950,000 € / 7,157,775.00 Kn
1 € = 7,53450 kn

Kupaonica
Kuhinja
Wifi internet
Roštilj
Bazen
Parking
Prilagođeno za invalide
Podno grijanje
TV
Klima
2 spavaće sobe
Vanjski tuš
Struja na parceli
Voda na parceli
Namješten
2 parkirna mjesta
Telefon
Balkon
Terasa
Otvoreni pogled

Rovinj-Istra

Na samo 10 minuta vožnje od prekrasnog Rovinja nalazi se srednjovjekovni gradić Bale, izgrađen na brežuljku i okružen maslinicima i vinogradima. Na rubu grada, u jako mirnom okruženju i daleko od buke, nalazi se ovo građevinsko zemljište s projektom i građevinskom dozvolom, realiziran od Istarskog dizajnera Borisa Ružića!

Planirani početak gradnje u jesen 2023, vila će biti površine 167 m2 na parceli od 503 m2.

U prizemlju će biti smješteni veliki dnevni boravak, kuhinja sa blagovaonicom i izlazom na bazen, gostinjski wc i wellness, dok će se na katu nalaziti 2 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Grijanje će biti podno a za hlađenje će se koristiti klima uređaji. Kuća se prodaje potpuno dovršena i namještena!

Odlična prilika za investiciju sa ekskluzivnim projektom u blizini predivnog Rovinja, vrhunskih restorana, agroturizma i vinarija!

Na samo 23 km nalazi se Pula, najveći Grad Istarske Županije, koji ima dugu tradiciju brodogradnje i turizma. Posjetite i Fažanu, malo ribarsko mjesto iz kojeg se svakodnevno može i otploviti na Brijune; arhipelag od 14 otoka i otočića, jedan je od najposjećeniji Nacionalnih parkova u Hrvatskoj!

Za više informacija, tu smo za Vas!

Your energy class is A+

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Pregledaj Zatvori