Istarska kamena kuća u okolici Kanfanara

Kamena kuća u okolici Kanfanara

Kanfanar | ID: 32

600,000 € / 4,520,700.00 Kn
1 € = 7,53450 kn

Bicikli
Pristupni put
Kupaonica
Kuhinja
Wifi internet
Roštilj
Bazen
Parking
Prilagođeno za invalide
Podno grijanje
TV
Klima
Vanjski tuš
3 spavaće sobe
Struja na parceli
Voda na parceli
Namješten
Solarno grijanje
2 parkirna mjesta
Telefon
Balkon
Terasa
Otvoreni pogled

Kanfanar-Istra

U mjestu smještenom u srcu Istre, nalazi se ova Istarska kamena kuća renovirana 2017.godine, ukupne stambene površine od 136 m2 a sastoji se od prizemlja i prvog kata.

U prizemlju se nalaze veliki dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupaonica i izlaz na terasu gdje je smješten bazen od 32 m2, dok se na katu nalaze 2 spavaće sobe sa izlazom na terasu i 2 kupaonice.

U kupaonicama je ugrađen podni sistem grijanja, dok se za hlađenje i grijanje koriste klima uređaji. Postavljen je i sustav solarnog grijanja vode i bazena.

U lijepom i uređenom dvorištu nalaze se ljetna kuhinja, spremište, dodatni toalet i 2 parkirna mjesta. Prodaje se kompletno namještena. Nekretnina se koristila za iznajmljivanje te pruža odličnu priliku za investiciju u blizini svih sadržaja, poput restorana, poznatih vinarija i agroturizma!

Općina Kanfanar nalazi se u samom srcu Istarskog poluotoka, na mjestu gdje se spajaju zelena i plava Istra, uz iznimno bogatstvo kulturno-povijesne baštine, prirodnih ljepota i tradicijskih običaja!
Na samo 6 km nalaze se ruševine srednjovjekovnog grada Dvigrada dok se Rovinj nalazi na samo 20 minuta vožnje!

Za više informacija, tu samo za Vas!

A+

A

Your energy class is B

B

C

D

E

F

G

H

Pregledaj Zatvori