Građevinsko zemljište s pogledom na more (T2) Buje | Agencija za nekretnine Stavset | Istra

Građevinsko zemljište s pogledom na more (T2)

Buje okolica | ID: 29

Cijena na upit

Pristupni put
Parking
Prilagođeno za invalide
Struja do parcele
Voda do parcele
Telefon
Otvoreni pogled
Pogled na more

Istra-Buje

Ovo građevinsko zemljište namijenjeno je gradnji zgrada koje su planirane prema planu ovog područja. Utvrđen je ukupan smještajni kapacitet maksimalno 100 kreveta unutar turističkog naselja (T2), koji se gradi i uređuje u skladu s Pravilnikom o razvrstavanju, kategorizaciji i posebnim standardima ugostiteljskih objekata iz skupine Hoteli.

Ovo građevinsko zemljište jedinstvena je prostorno-funkcionalna cjelina s jedinstvenim upravljanjem, koja se sastoji od nekoliko neovisnih zgrada u kojima su: recepcija, smještajne jedinice, ugostiteljski i drugi pomoćni objekti, u skladu s posebnim propisima. Unutar turističkog naselja mogu se graditi infrastrukturne zgrade i uređivati ​​pješačke staze, parking, sportske, rekreacijske i zelene površine, kao i urbana oprema u skladu s odredbama plana za ovo zemljište.

Naravno, moguće je planirati smještajne kapacitete turističkog naselja na takav način da se svih 100 kreveta nalazi u individualiziranim zgradama – vilama i / ili bungalovima.

U naravi ovo građevinsko zemljište ima ukupnu površinu od 14.500 m2, a samo zemljište ima pristup s glavne ceste i svu infrastrukturu u neposrednoj blizini.

Izvrsna nekretnina za investitore, u blizini poznatih restorana, vinarija i agroturizma! Grad Buje se nalazi na samo 5 minuta vožnje, dok se najromantičniji grad u Istri, Novigrad, nalazi na samo 15 km! Tu vas čekaju predivne uređene plaže i bogata gastronomska ponuda!

Za više informacija, tu samo za Vas!

Pregledaj Zatvori